Valoració Lliga Social AFR 02/2023

Jurat Juan Cordero

Lliga Social Febrer, lliure

Prem aquí.

A la Lliga social poden participar els socis d’Acció Fotogràfica de Ripollet que ho desitgin. Les convocatòries seran per cada mes de l’any, excepte els mesos d’agost, novembre i desembre. En total són 9 convocatòries. Les fotografies s’enviaran a l’email:   afrsociala@gmail.com

El veredicte de cada convocatòria es farà públic en el transcurs del sopar social que es fa, en principi cada primer Dimecres de mes. En aquest sopar assistirà el jurat de la convocatòria i es visionaran les fotos participants, s’escoltaran els comentaris del propi jurat sobre el seu fallo i es podrà mantenir feedback amb ell sobre el mateix.


Jurat Juan Cordero, tema lliure Febrer 2023

Vam tenir la presència del nostre company Juan Cordero. Va ser un soci nostre fa uns anys i ja tenia clar que volia dedicar-se a la fotografia de manera professional. Des de fa uns anys està especialitzat en fotografia de noces amb un estil molt propi i personal. Us animem a que tafanegeu la seva web i el seu perfil d’Instagram. Com bé va dir ell ahir, les puntuacions són molt subjectives i cadascú ha de presentar la foto que més li agradi. Agraïm tenir de nou la seva presència, la seva visió i les seves explicacions que van agradar als presents, sobretot als que van tenir millor puntuació.
Val la pena donar una ullada i conèixer una manera molt creativa de fer fotografia de noces, aquí teniu l’enllaç a la web i l’Instagram del nostre jurat.

-Web:    https://juancordero.es

-Instagram:   https://www.instagram.com/juancordero.es


Fotos Sopar.