Entrega de premis del Concurs Social 2021 i Ramon Lorenzo

El passat dissabte 4 de febrer es va fer l’entrega dels trofeus i títols de participació del nostre concurs social i eofeus del concurs de natura Ramon Lorenzo 2021, degut a les restriccions per culpa de la pandèmia aquesta entrega no es va poder fer el mes de desembre en el sopar de Nadal i ho vàrem aplaçar fins ara.

Felicitem a tots els participants guanyadors o no per l’ esforç en participar malgrat que ha estat un any difícil i especial menció al nostre soci Sergi Lligona per haver fet que el concurs sigui altre cop un èxit .

Com no felicitem als merescuts guanyadors David Matencio guanyador social grup A, Javier García guanyador grup B i Santi Bravo guanyador premi Ramon Lorenzoi animem a tots aquest any a seguir participant.

Aquí teniu tres links de la recopilació de fotografies dels dos concursos

—– —–

—– —–